Skip to content Skip to footer

Sunnah

Hijama behandeling voor mannen

Waarom is Hijama voor mannen belangrijk?

Hijama behandeling tegen hoge bloeddruk
Hijama behandeling voor mannen

Hijama behandeling bij onvruchtbaarheid mannen

Hoe helpt Hijama bij een erectiestoornis?

Het is wetenschappelijk bewezen dat hijama de doorbloeding en bloedsomloop verbetert.

Hijama vermindert slechte cholesterol, LDL’s.

Hijama bevordert de productie van stikstofmonoxidegas.

Hijama is een effectieve bloedverdunner.

Hijama bevordert een goed humeur en vermindert stress door de afgifte van dopamine, endorfine en serotonine.

Hijama kan de functie van de hypofyse reguleren wanneer specifieke punten worden aangesproken, wat de hoeveelheid testosteron regelt die de testikels gaan afgeven. Zie je, het probleem komt niet altijd van de penis en testikels.

Hijama verlaagt de systolische & diastolische bloeddruk en nuchtere bloedsuikerspiegel waarvan bekend is dat ze geassocieerd zijn met lage testosteronspiegels.

Specifiek Hijama voor mannen

Effect van Hijama op atletische mannen

Atletische mannen kunnen hun spieren onbedoeld overbelasten tijdens de training. Dit leidt tot spierpijn en spasmen die gepaard kunnen gaan met de opbouw van melkzuur. Je lichaam kan dit lactaat omzetten in energie zonder zuurstof te gebruiken. Maar dit lactaat of melkzuur kan zich sneller in uw bloedbaan ophopen dan het vermogen van uw lichaam om het te verbranden. Dit is de reden waarom atleten hun toevlucht nemen tot Hijama om het schurende gevoel in hun spieren, krampen, misselijkheid, zwakte en een uitgeput gevoel te verminderen.

Kan Hijama kaalheid verhelpen?

Kaalheid is voor vele mannen een veelvoorkomend probleem. Het korte antwoord is: Dode follikels kunnen niet meer tot leven komen of hersteld worden. Wees op uw hoede voor ongefundeerde claims die daar rondzwerven. Toch kan Hijama in sommige gevallen het dunner worden van het haar vertragen en zelfs terugdraaien zolang je niet kaal bent. Hijama zorgt voor een goede basis voor zwakke follikels door de bloedsomloop te verbeteren, gesloten follikels te openen en haarwortels te ontstoppen.