Skip to content Skip to footer

Sunnah

Hijama behandeling voor vrouwen

Voordelen van Hijama voor vrouwen

Een Hijama behandeling voor vrouwen is een algehele behandeling die bedwelmd bloed uit het lichaam verwijdert. Deze behandeling wordt uitgevoerd door oppervlakkige sneden op prikken op de huid uit te voeren en met behulp van vacuümcups afzuiging toe te passen op specifieke doelgebieden van het lichaam. Deze behandeling is vrij van bijwerkingen, aangezien er tijdens de procedure geen geneesmiddel aan de patiënt wordt toegediend of gebruikt. Hijama is alleen gericht op het verwijderen van het slechte bloed uit het lichaam. Hijama kent vele voordelen voor vrouwen, zoals het helpen bij de behandeling van vele (chronische) klachten en ziekten. 

Elk deel van het lichaam moet met Hijama worden behandeld, zelfs als de persoon gezond is, dit omdat het ook als preventief medicijn of behandeling kan worden gebruikt. Bovendien zijn er aanbevolen dagen om Hijama te verrichten en zijn er tijden waar Hijama niet is toegestaan, tenzij het noodzakelijk is. 

Hijama behandeling voor vrouwen in Tiel

Specifiek Hijama voor vrouwen

Hijama tijdens de menstruatiecyclus

De menstruatiecyclus is de natuurlijke maandelijkse detox van vrouwen. Daarom is het krijgen van Hijama in die tijd niet echt nodig. Bovendien is het tijdens de eerste paar dagen en als de patiënt hevig bloedt en bloedarmoede heeft, niet aan te raden om Hijama te verrichten. Het hangt echter nog steeds af van de lichaamsconditie van de vrouw of ze voldoende kracht heeft om deze behandeling te ondergaan. Als een vrouw nog steeds Hijama wil verrichten voor pijnverlichting, krampen of migraine, dan kan zij dit laten verrichten en zal dit geen bijwerken hebben of nadelig zijn.

Hijama voor premenopauzale, menopauzale of postmenopauzale vrouwen

Hijama, of het nu gaat om natte cupping of droge cupping, het blijft uiterst profijtvol en nuttig bij het verminderen van symptomen die worden ervaren tijdens de premenopauzale en menopauzale stadia, zoals opvliegers, pijn, stemmingswisselingen en meer. Bovendien helpt het ook bij het stabiliseren van onregelmatige bloedingen. Hijama is ook een geweldige natuurlijke ontgiftende behandeling na de menopauze en is ook nuttig bij het geven van pijnverlichting voor botten en gewrichten bij vrouwen. 

Hijama voor vruchtbaarheid vrouwen

Hijama voor vruchtbaarheid 

Hijama kan bij de vruchtbaarheid van een vrouw helpen. Het helpt ook bij het ontgiften van het lichaam en het in evenwicht brengen van de hormonen van de vrouw. Hijama reguleert ook de menstruatiecyclus en hormonale onevenwichtigheden. Bovendien versterkt Hijama ook het immuunsysteem. Er zijn talloze succesvolle gevallen van vruchtbaarheid voor zowel mannen als vrouwen na het ondergaan van Hijama behandelingen. 

Hijama voor vrouwen met polycysteus ovariumsyndroom 

Hijama is ook gunstig voor vrouwen met polycysteus ovariumsyndroom en andere soorten obstetrische en gynaecologische problemen, zoals cysten en andere chronische gezondheidsaandoeningen van vrouwen. Er zijn talloze verhalen waarin vrouwen met polycysteus ovariumsyndroom werden behandeld met Hijama. 

Verzorging van Hijama behandelingen sinds 2013.
Vele mensen zijn u met succes voorgegaan en wellicht dat een kennis, familie of collega al bij ons is geweest.

Onze zuidelijke cliënten komen voornamelijk
uit de volgende steden en omliggende dorpen in Limburg en Oost België:

Sittard, Geleen, Hoensbroek, Landgraaf, Heerlen, Valkenburg, Maastricht, Roermond, Echt, Kerkrade, Born, Echt, Maasbracht, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Lanaken, Zutendaal, Bilzen, Hoeselt, Diepenbeek, Hasselt, Genk, Zonhoven, Heusden-Zolder, Oudsbergen, Maaseik, Kinrooi, Stramproy, Weert, Bree, Bocholt, Budel, Hamont-Achel, Pelt, Hechtel-Eksel