Skip to content Skip to footer

Sunnah

Zwangerschapsmassage in
Limburg en Oost België

Jouw Oase van Zorg en Welzijn tijdens de Zwangerschap

Wij heten je van harte welkom bij Praktijk Hijama Clinic Sunnah, waar we begrijpen dat de prachtige reis van zwangerschap gepaard kan gaan met unieke uitdagingen. Voor vrouwen die tijdens de zwangerschap geen Hijama kunnen ondergaan, bieden wij met liefde en zorg een alternatief aan: Zwangerschapsmassage in Limburg en Oost België op locatie. Ontdek samen met ons hoe deze speciale vorm van massage een bron van verlichting en ontspanning kan zijn tijdens deze bijzondere fase.

Zwangerschapsmassage op locatie in Limburg en Oost België

Wat is Zwangerschapsmassage voor de zwangere vrouw?

Zwangerschapsmassage is een prachtig aangepaste vorm van massage die de behoeften van zwangere vrouwen in het middelpunt plaatst.

Bij Hijama Clinic Sunnah geloven we in het creëren van een veilige en comfortabele omgeving waarin aanstaande moeders kunnen ontspannen en genieten.

Onze zwangerschapsmassage combineert traditionele massagetechnieken met aangepaste benaderingen die rekening houden met de veranderende fysieke en emotionele toestand van het lichaam.

De Voordelen van Zwangerschapsmassage

Onze missie is om de gezondheid en het welzijn van zwangere vrouwen te ondersteunen. Met zwangerschapsmassage kunnen we:

 • Verlichting bieden bij rug- en bekkenpijn,
  die vaak optreden tijdens de zwangerschap.
 • Stress en angst verminderen,
  zodat jij je kunt richten op een kalme en positieve ervaring.
 • De bloedcirculatie stimuleren,
  wat essentieel is voor jou en je groeiende baby.
 • Helpen bij het verminderen van vochtophoping en
  gezwollen enkels,

  voor meer comfort tijdens de zwangerschap.
 • Een betere slaap bevorderen,
  zodat je uitgerust en energiek kunt blijven.

Zwangerschapsmassage op locatie in Limburg en Oost België

Onze Expertise in Zwangerschapsmassage

Bij Praktijk Hijama Clinic Sunnah begrijpen we de unieke vereisten van zwangerschapsmassage. Onze ervaren zwangerschapsmassagetherapeute is speciaal getraind om de anatomische en emotionele behoeften van zwangere vrouwen te begrijpen. Onze zwangerschapsmassage is erop gericht om jou de meest comfortabele en ontspannende ervaring te bieden op locatie in Limburg of Oost België.

Zwangerschapsmassage in Limburg en Oost België op locatie

Veiligheid, Zorg en
Aanbevolen Timing

Veiligheid en Zorg

Jouw veiligheid en welzijn hebben voor ons de hoogste prioriteit. We werken volgens de hoogste standaarden van veiligheid en hygiëne. Onze therapeute is goed bekend met zowel traditionele massagetechnieken als de specifieke richtlijnen voor zwangerschapsmassage.

Aanbevolen Timing

Zwangerschapsmassage is bijzonder geschikt vanaf het tweede trimester tot aan het derde trimester. Onze deskundige therapeute staat klaar om samen met jou te bepalen wat het beste is voor jouw individuele behoeften en situatie.

Massage praktijk voor zwangere vrouwen

Koester Jezelf met
Zwangerschapsmassage bij Hijama Clinic Sunnah

Als Hijama tijdens je zwangerschap geen optie is, biedt Hijama Clinic Sunnah jou een liefdevol alternatief met onze zwangerschapsmassage. We streven ernaar om jou en je baby een gevoel van rust, welzijn en zorg te bieden tijdens deze reis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en meer te ontdekken over hoe zwangerschapsmassage jou kan ondersteunen.

Verzorging van Hijama behandelingen sinds 2013.
Vele mensen zijn u met succes voorgegaan en wellicht dat een kennis, familie of collega al bij ons is geweest.

Onze zuidelijke cliënten komen voornamelijk
uit de volgende steden en omliggende dorpen in Limburg en Oost België:

Sittard, Geleen, Hoensbroek, Landgraaf, Heerlen, Valkenburg, Maastricht, Roermond, Echt, Kerkrade, Born, Echt, Maasbracht, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Lanaken, Zutendaal, Bilzen, Hoeselt, Diepenbeek, Hasselt, Genk, Zonhoven, Heusden-Zolder, Oudsbergen, Maaseik, Kinrooi, Stramproy, Weert, Bree, Bocholt, Budel, Hamont-Achel, Pelt, Hechtel-Eksel